Equivado.com

Workshopdag Voedingsmanagement van het oude paard – door dik en dun!

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert ANIVADO samen met PaardEerlijk en De Koggehoeven – Paardenrusthuis & Zorgboerderij: Workshopdag Voedingsmanagement van het oude paard – door dik en dun! Tijdens deze dag leer je meer over diverse aspecten m.b.t. de voeding van het oude paard en het maken van slobbers voor paarden. Daarnaast komen ook het correct bepalen van de lichaamsconditie en het introduceren van een graaskorf aan bod. Kortom een zeer gevarieerde en leerzame dag! Meer informatie over het programma en hoe jij je kan inschrijven voor deze dag. Klik hier!

Lees verder

Nieuwe reeks ‘live’ cursussen paardenvoeding in het najaar van 2018!

U kunt zich weer aanmelden voor een nieuwe reeks ‘live’ cursussen paardenvoeding in het najaar bij het Aeres Traing Centre Barneveld.
  • Paardenvoeding 2: voeding van het sportpaard vindt plaats op vrijdag 12 oktober 2018.
  • Paardenvoeding 3: voeding van het paard met spier- en locomotieproblemen & problemen aan het maagdarmkanaal vindt plaats op zaterdag 3 november 2018.
  • Paardenvoeding 4: voeding van het paard met overgewicht, insulineresistentie en hoefbevangenheid vindt plaats op zaterdag 24 november 2018.
Voordat u kunt deelnemen aan bovenstaande ‘live’ cursussen wordt van u verwacht dat u de (online) Basiscursus Paardenvoeding 1 heeft gevolgd. Door de Basiscursus Paardenvoeding online aan te bieden is het mogelijk om in uw eigen tempo de basiskennis en vaardigheden toe te eigenen en te oefenen. Hierdoor wordt een gelijke uitgangsbasis gecreëerd waardoor we snel praktisch aan de slag kunnen in de “live” vervolgcursussen, waarvoor ingeschreven dient te worden via het Aeres Training Centre Barneveld (voorheen Cursuscentrum Dierverzorging). Hieronder staat de cursusopzet van de Nederlandstalige cursussen Paardenvoeding bij het Aeres Training Centre weergegeven. Meer informatie hierover vindt u hier.   Lees verder

EQUIVADO organiseert cursussen paardenvoeding i.s.m. Cursuscentrum.nl

In samenwerking met het Cursus Centrum Barneveld organiseert Equivado de volgende cursussen op het gebied van paardenvoeding: voeding module 1 – Basisprincipes van de paardenvoeding, voedingsmodule II – voeding van het (gezonde) sportpaard en voedingsmodule III – Voeding van het paard met spier-, locomotie- en/of metabole problemen. Voor meer informatie en de data van deze cursussen verwijzen we u door naar de website van het Cursuscentrum. Lees verder

Paardenvoeding, Gezondheid,

Welzijn & Prestatie

EquiVaDo @linkedin

Klik hier voor het LinkedIn profiel van
Dr. David van Doorn.

Postadres

Postadres

ANIVADO / EQUIVADO
Marnixlaan 80
3552 HG • Utrecht

Telefoon

Telefoon

+31 (0) 30 7370763
(tussen 13.00 – 17.00)