Equivado.com

Verbeter uw kennis over paardenvoeding, training en gedrag door het volgen van een online cursus van ANIVADO: Speciale aanbieding tot 1 juni 2020

Velen van ons zijn dit voorjaar ongewild en voor langere tijd aan huis gebonden vanwege de COVID-19 maatregelen. Paardenprofessionals, dierenartsen en paardenliefhebbers kunnen deze periode gebruiken om hun kennis vergroten d.m.v. het volgen van een online cursus. ANIVADO kondigt daarom een speciaal kortingstarief (10%) aan voor online cursussen van ANIVADO die loopt van 10 april tot 1 juni 2020. Vul de kortingscode ANIVADOSPRING2020 in wanneer u een ANIVADO online cursus aanschaft. Dus bent u geïnteresseerd in:

Voeding van paarden?
• In de cursus ‘Giftige planten in Europa voor paarden’ leert u giftige planten en bomen herkennen. Ook bevat de cursus een database met giftige planten en bomen die in Europa voorkomen. Deze cursus wordt in 3 varianten aangeboden: voor paardeneigenaren, -professionals en dierenartsen.
• De ‘Basiscursus Paardenvoeding 1’ is de ideale online cursus om mee te beginnen wanneer u meer wilt leren over paardenvoeding. Tevens is deze cursus vereist voor de deelname aan de “live” cursussen i.s.m. Aeres Training Centre Barneveld. Gezien de huidige situatie zijn de geplande data voor “live” cursussen onder voorbehoud.
• Heeft u al een basis over paardenvoeding, dan kunt u uw kennis van wereldwijde paardenvoeding verdiepen door het volgen van de cursus ‘Global Equine Nutrition I’ (GEN I) ( BSc 3-niveau). Deze cursus is beschikbaar in het Engels en Spaans.

Training en sportfysiologie van paarden?
• De basiscursus Sportfysiologie van het paard kan de cursus van uw interesse zijn als u zich bezighoudt met paardensport. Deze cursus behandelt de basis van de sportfysiologie van paarden en introduceert het gebruik van de hartslagmeter en de interpretatie van gegevens om het trainingsprogramma van uw paard te optimaliseren. Deze cursus is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Spaans.

Gedrag van paarden?
• Volg onze ‘Equine Clinical Ethology’-cursus met betrekking tot Cribbing & Wind sucking, beschikbaar in het Engels en Spaans. Deze cursus is speciaal gemaakt voor dierenartsen, maar ook voor degenen met een hogere beroepsopleiding (BSc 3- niveau) die geïnteresseerd zijn in het gedrag van paarden.

Een onderwijsinstelling – Geïnteresseerd in het aanbieden van online cursussen?
De ANIVADO platform kan verbinding maken met andere learning management systemen. Daarom bespreken we B2B-oplossingen graag met onderwijsorganisaties die ANIVADOcursussen willen aanbieden of integreren.

Bezoek www.ANIVADO.com voor meer informatie over deze en andere ANIVADO-cursussen. ANIVADO biedt cursussen aan in het Engels, Spaans en Nederlands.

Contact & Informatie over ANIVADO en Dr. Ing D.A. van Doorn MSc:
www.anivado.com; info@anivado.com

Lees verder

Themamiddag voeding: Het oudere paard in top-conditie

Wil jij weten wat je ouder wordende paard nodig heeft en hoe je hem in goede conditie houdt?

ANIVADO organiseert zaterdag 28 september 2019 in samenwerking met PaardEerlijk en het paardenrusthuis “de Koggehoeven” een themamiddag rondom de voeding van het oudere paard. Deze middag vindt plaats in Berkhout, waar het paardenrusthuis is gelegen. De middag start (13.00 uur) met een lezing van Dr. Ing. David van Doorn MSc. over voeding voor het ouder wordende paard en de uitdagingen die je daarbij kunt tegenkomen. Daarna volgt een carrousel programma met de volgende onderdelen:

1: ‘Open consult’ van Dr. Ing. David van Doorn MSc. en Esther (ANIVADO). Stuur vooraf jouw casus in en tijdens deze middag zullen enkele geselecteerde casussen m.b.t. voeding worden behandeld en besproken. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

2: Hoe voorkom je overgewicht? Hoe zet je op een verantwoorde manier een graasmasker in? Bespreek je persoonlijke vraagstukken mbt overgewicht en het inzetten van graasmaskers met Karlijn van PaardEerlijk. Enkele persoonlijke casussen zullen in kleine groepen worden besproken.

3: Kijkje achter de schermen van paardenrusthuis ‘De Koggehoeven’. Marit (eigenaar en oprichter ‘De Koggehoeven’) vertelt je hoe zij de oude dag van haar pensioenpaarden managet. Tegelijkertijd krijg je een rondleiding over deze gloednieuwe faciliteiten met groepshuisvesting.

Tijdens de middag is koffie en thee inbegrepen. De middag eindigt rond 17.00 uur.

Deze themamiddag is voor iedereen die zich meer willen verdiepen in voedingsmanagement van het oude paard.

Inschrijven kan via de website van PaardEerlijk. Schrijf u hier in voor deze themamiddag.

Lees verder

Workshopdag Voedingsmanagement van het oude paard – door dik en dun!

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert ANIVADO samen met PaardEerlijk en De Koggehoeven – Paardenrusthuis & Zorgboerderij: Workshopdag Voedingsmanagement van het oude paard – door dik en dun! Tijdens deze dag leer je meer over diverse aspecten m.b.t. de voeding van het oude paard en het maken van slobbers voor paarden. Daarnaast komen ook het correct bepalen van de lichaamsconditie en het introduceren van een graaskorf aan bod. Kortom een zeer gevarieerde en leerzame dag! Meer informatie over het programma en hoe jij je kan inschrijven voor deze dag. Klik hier!

Lees verder

Paardenvoeding, Gezondheid,

Welzijn & Prestatie

EquiVaDo @linkedin

Klik hier voor het LinkedIn profiel van
Dr. David van Doorn.

Postadres

Postadres

ANIVADO / EQUIVADO
Marnixlaan 80
3552 HG • Utrecht

Telefoon

Telefoon

+31 (0) 30 7370763
(tussen 13.00 – 17.00)