Equivado.com
  • Home
  • Nieuws
  • 7th EEHNC: March 26-27, 2015: Feeding the Equine Athlete

7th EEHNC: March 26-27, 2015: Feeding the Equine Athlete

Meer weten over voeding & training van het sportpaard?

Op 26 en 27 Maart 2015 zal in het historische hart van Brugge (“Het Provinciaal hof”) het zevende European Equine Health & Nutrition Congress (7th EEHNC) plaatsvinden. Tijdens dit congres zullen gerenommeerde nationale en internationale sprekers ingaan op de voeding en training van het sportpaard. De voertaal is Engels. Op dag 1 vinden ook praktische workshops plaats voor zowel clinici als voedingsdeskundigen. Een aantal onderwerpen zal vanuit de humane sportfysiologie benaderd worden. De centrale vragen van dit congres zijn “Hoe kunnen we het management van sportpaarden verbeteren?” en “Hoe kan voeding geïntegreerd worden in het trainingsschema?” Samen met de sprekers, aanwezige experts, internationale ruiters en team-veterinairs worden voorgenoemde vragen bediscussieerd. Uitgebreide informatie over het programma, registratie en de sprekers is te lezen op de congres website: http://www.equine-congress.com/en/programme  

Paardenvoeding, Gezondheid,

Welzijn & Prestatie

EquiVaDo @linkedin

Klik hier voor het LinkedIn profiel van
Dr. David van Doorn.

Postadres

Postadres

ANIVADO / EQUIVADO
Marnixlaan 80
3552 HG • Utrecht

Telefoon

Telefoon

+31 (0) 30 7370763
(tussen 13.00 – 17.00)