Equivado.com
  • Home
  • Nieuws
  • Altijd al willen verdiepen in de paardenvoeding? Start deze zomer nog met de online Basiscursus Paardenvoeding bij ANIVADO!

Altijd al willen verdiepen in de paardenvoeding? Start deze zomer nog met de online Basiscursus Paardenvoeding bij ANIVADO!

ANIVADO(.nl) geeft u de mogelijkheid om online en op eigen tempo de basisprincipes van de paardenvoeding eigen te maken. Met de online Basiscursus Paardenvoeding leert u deze basisprincipes aan de hand van de verteringsfysiologie en het natuurlijk opnamegedrag van het paard. Daarnaast leert u werken met het CVB Voedernormen boekje voor Paarden en leert u eenvoudige rantsoenberekeningen maken en rantsoenevaluaties uitvoeren m.b.v. een online rantsoenberekeningsprogramma.

De cursus wordt gegeven op mbo-4 niveau en heeft zowel een praktische als theoretische insteek. Deze cursus is ontwikkeld door dr. ing. David van Doorn MSc, wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van de paardenvoeding met ruim 10 jaar werkervaring in de paardenvoedingsindustrie. De Basiscursus Paardenvoeding wordt aangeboden i.s.m. met Cursuscentrum Dierverzorging (per 1 september Aeres Training Centre Barneveld). Na het volgen van de online basiscursus op www.anivado.nl kunt u in het najaar gelijk doorstromen naar een aantal verdiepende ‘live’ cursussen (hbo-niveau): – Paardenvoeding 2 – Voeding van het (gezonde) sportpaard Vrijdag 29 september 2017 – Paardenvoeding 3 – Voeding van het paard met spier- en locomotieproblemen en problemen aan het maagdarmkanaal Zaterdag 14 oktober 2017 – Paardenvoeding 4 – Voeding van het paard met onder- of overgewicht, insulineresistentie en hoefbevangenheid. Zaterdag 18 november 2017 Voor meer informatie bezoekt u de website van Cursuscentrum Dierverzorging.

Labels:, , , , , ,

Paardenvoeding, Gezondheid,

Welzijn & Prestatie

EquiVaDo @linkedin

Klik hier voor het LinkedIn profiel van
Dr. David van Doorn.

Postadres

Postadres

ANIVADO / EQUIVADO
Marnixlaan 80
3552 HG • Utrecht

Telefoon

Telefoon

+31 (0) 30 7370763
(tussen 13.00 – 17.00)