Equivado.com
  • Home
  • Nieuws
  • Workshopdag Voedingsmanagement van het oude paard – door dik en dun!

Workshopdag Voedingsmanagement van het oude paard – door dik en dun!

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert ANIVADO samen met PaardEerlijk en De Koggehoeven – Paardenrusthuis & Zorgboerderij: Workshopdag Voedingsmanagement van het oude paard – door dik en dun! Tijdens deze dag leer je meer over diverse aspecten m.b.t. de voeding van het oude paard en het maken van slobbers voor paarden. Daarnaast komen ook het correct bepalen van de lichaamsconditie en het introduceren van een graaskorf aan bod. Kortom een zeer gevarieerde en leerzame dag! Meer informatie over het programma en hoe jij je kan inschrijven voor deze dag. Klik hier!

Paardenvoeding, Gezondheid,

Welzijn & Prestatie

EquiVaDo @linkedin

Klik hier voor het LinkedIn profiel van
Dr. David van Doorn.

Postadres

Postadres

ANIVADO / EQUIVADO
Marnixlaan 80
3552 HG • Utrecht

Telefoon

Telefoon

+31 (0) 30 7370763
(tussen 13.00 – 17.00)