Equivado.com

ANIVADO

Onder het primaire handelsmerk ANIVADO worden diensten en activiteiten met betrekking tot paarden en andere diersoorten uitgevoerd. ANIVADO vertegenwoordigt het online educatiecentrum van EQUIVADO en ANIVADO. In dit online cursuscentrum kunnen o.a. online cursussen (E-­learning) op het gebied van de paardenvoeding, gedrag en fysiologie gevolgd worden.

Over ANIVADO
ANIVADO is een platform voor online cursussen over de voeding, gezondheid en prestaties van paarden, maar zal in de toekomst ook cursussen aanbieden met betrekking tot andere diersoorten en over andere onderwerpen. Het ANIVADO-platform biedt de mogelijkheid om de kennis van diverse experts te combineren en om deze kennis over te dragen op een nationaal en internationaal publiek.

Voor wie is ANIVADO bedoeld?
Voor studenten, wetenschappers, professionals en eigenaren van dieren.

Wie heeft ANIVADO opgericht?
ANIVADO werd opgericht door Dr. ing. D.A. van Doorn MSc, Consulent Paardenvoeding. Onder het handelsmerk EQUIVADO biedt hij diverse diensten aan met betrekking tot de voeding en gezondheid van paarden. 

Missie – Kennisoverdracht
ANIVADO biedt een platform voor kennisoverdracht en leermogelijkheden door tal van wereldwijde specialisten samen te brengen onder één dak.

We hebben dit platform opgericht met de bedoeling hier cursussen en diensten te kunnen aanbieden op het gebied van wetenschap, biologie, gezondheid, voeding, gedrag, fysiologie en andere gerelateerde onderwerpen met betrekking tot dieren.

Het is onze missie om het begrip over dieren te verbeteren, op te frissen en bij te werken, en om wetenschappelijke kennis op alle niveaus over te dragen zodat die praktisch toegepast kan worden in de zorg voor en het welzijn van dieren.

Dé waarheid bestaat niet – alleen de zoektocht ernaar.

In de wetenschap en het wetenschappelijke onderzoek verschuiven de kennis en de grenzen daarvan voortdurend. De kennis breidt continu uit en moet geregeld worden bijgesteld, en het concept van de ‘absolute’ waarheid moet altijd opnieuw in vraag worden gesteld. De filosofie van ANIVADO omarmt deze verschuivingen, discussies en daaruit voortvloeiende verschillen in mening volledig en met een open geest. De zorgvuldig uitgekozen experts op onze website worden ten zeerste gerespecteerd in hun wetenschappelijke omgeving, zijn hoogst gekwalificeerd en hebben zowel een uitgebreide kennis als praktische ervaring. We streven ernaar onze leergemeenschap cursussen en bronnen te bieden van de hoogste kwaliteit, en steeds een open geest te houden bij wetenschappelijke discussies die gebaseerd zijn op wetenschappelijke bewijzen en principes.

Er worden voor diverse doelgroepen cursussen op maat aangeboden (eigenaren, paardenprofessionals, para-veterinairen, en dierenartsen). Ook bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen via dit platform medewerkers of studenten cursussen aanbieden. Zij kunnen op ANIVADO een beroep doen om een cursus op maat aan te bieden of te ontwikkelen. Hieraan zijn echter wel voorwaarden verbonden.  ANIVADO werkt daarnaast samen met andere experts uit verschillende disciplines.

Paardenvoeding, Gezondheid,

Welzijn & Prestatie

EquiVaDo @linkedin

Klik hier voor het LinkedIn profiel van
Dr. David van Doorn.

Postadres

Postadres

ANIVADO / EQUIVADO
Marnixlaan 80
3552 HG • Utrecht

Telefoon

Telefoon

+31 (0) 30 7370763
(tussen 13.00 – 17.00)